26 december 2008

longtimeago


Tjo :)
var ett ganska bra tag sen ;P
Vart med Älskling idag och igår <3
Inget slår de fan!
DU e bäst älsk <3
Har äntligen fått tag på min kamera igen.. happy face ^^
Nu ska bby och jag på bio snart .. mysmys <3
Just close your eyes.... you will get over this.
will i?

3 kommentarer:

Desi sa...

Du e bäst <3

Liam sa...

vettu att höra om dig är jag svinigt trött på. Du är inte min favorit person just nu, och om du någonsin ser mig i norrköping, låtsas att vi aldrig har träffats , gå förbi mig som en främling, ska danne prata med nån du är med, titta inte ens på mig, jag tål inte ens din blick, fan vad jag skulle smälla i dig lite vett, så du förstår hur en normal människa beter sig och agerar,vilken jävla typ du är! precis som alla andra, sånt skulle jag aldrig tro om dig, om du tror danne har bett mig prata med dig så har du fel, din feta jävla lögnhals! snart kommer vi nog ses på närmare håll eftersom jag inte kmr kunna hålla mig, ha en bra kväll sakina.
Btw, sluta bevaka mig på bloggen eller kommentera tack. puss

Anonym sa...

undrar.. varför skriver liam ens till dig om hon är så himla trött på dig? o varför komenterar hon din blogg när inte du får kommentera hennes? oj oj oj.. alltså, jag har absolut ingen aning vad som hänt. men detta verkar ju vara så jävla förstorat.
att bli hotad av ngn har jag själv erfarenhet av, och det va av liams ex så.. lol. tycker inte det är direkt moget beteende att hota ngn, men ok haha.

stå upp för den du är, du vet ju bäst själv ifall du ljugit eller inte osv. ta inte åt dig av en jävla massa skitsnack! och.. framförallt skit i liam o danne. du är en bra tjej sakke <3